ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Μάνδρα. Έχω σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργαζόμουν επί σειρά ετών σε γνωστή Εταιρεία ως Υπεύθυνη στον τομέα των Logistics. Μιλάω Αγγλικά και έχω συμμετάσχει με επιτυχία σε σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων.

Η αγάπη μου για τα παιδιά, με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς επίσης και με Πολιτιστικά και Αθλητικά σωματεία, όπου ανέλαβα κατά καιρούς υπεύθυνες θέσεις.

Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέχθηκα δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης Δημοτική Σύμβουλος. Ανέλαβα άμισθη Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Πρόνοιας, Παιδείας και Οικονομικής Ανάπτυξης, θέση από την οποία παραιτήθηκα όταν διαπίστωσα την αδυναμία συνεργασίας με την Δήμαρχο κυρία Κριεκούκη Ιωάννα. Το 2015 ανεξαρτητοποιήθηκα και ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος ασκώ μάχιμη αντιπολίτευση καταθέτοντας παράλληλα αιτήματα και προτάσεις που ως στόχο έχουν την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών.

Τέλος, έχω αναπτύξει έντονη κοινωνική και εθελοντική δραστηριότητα με την συμμετοχή μου σε φορείς και συλλόγους της περιοχής.

Είμαι παντρεμένη με τον Άρη Ρουμελιώτη και έχουμε μια κόρη, τη Σοφία.

0
Αιτήματα και προτάσεις έχω καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο
0
Ανοικτά δεδομένα στην διάθεση των πολιτών από τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος