Η Ημιμάθεια χειρότερη της Αμάθειας κυρία Πρόεδρε

Η Ημιμάθεια χειρότερη της Αμάθειας κυρία Πρόεδρε

Η κυρία Στάθη – Οικονόμου Ερασμία, επιλέγει συνειδητά για πολλοστή φορά να απαξιώσει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Για εκείνη, η πολιτική επιβίωση είναι σημαντικότερη της ιδιότητας του Προέδρου του Σώματος.

Επειδή όμως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας κυρία Στάθη – Οικονόμου, θα έπρεπε να γνωρίζετε ως Πρόεδρος, ότι οφείλατε εφόσον είχατε παραλάβει το αίτημά μας, να συγκαλέσετε Δημοτικό Συμβούλιο για παραχώρηση χώρου, κατόπιν η τεχνική υπηρεσία να μας ενημερώσει τεκμηριωμένα για την κατάσταση του και στη συνέχεια να λάβει το Σώμα απόφαση για την παραχώρηση του ή όχι. Ωστόσο καμία απολύτως ενέργεια από την πλευρά σας. Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο, καμία ενημέρωση, καμία κοινοποίηση εγγράφου.

Επειδή ακόμη τα ψέματα αποτελούν προέκταση της πολιτικής σας, θα έπρεπε να είχατε ενημερωθεί ότι πολλάκις επικοινωνήσαμε με το γραφείο σας για την εξέλιξη του αιτήματος μας, χωρίς να λάβουμε καμία απάντηση καθώς φαίνεται, ότι έχετε επιδοθεί στην αναζήτηση ψήφων θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα καθήκοντά σας.

Τέλος, μιας και μας υποδεικνύετε τον χώρο που θα “έπρεπε” να αιτηθούμε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την ομιλία μας και προεξοφλείτε την άφιξη των πολιτών, σας συμβουλεύουμε αρχικά, αν και αργά, να διαβάσετε τον Κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Έπειτα σας απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα να παρεβρεθείτε στη συγκέντρωση μας και να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την προσέλευση των συμπολιτών μας. Στη συνέχεια θα περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα των συγκρίσεων σας.

Κλείνοντας κυρία Πρόεδρε, είναι γνωστό ότι η πλειονότητα των Δημοτικών Χώρων σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου έχουν βρεθεί σε κατάσταση αποσύνθεσης εξαιτίας της κακοδιαχείρισής σας, γνωρίζουμε όμως ότι ο Θερινός Κινηματογράφος έχει ολοσχερώς ανακατασκευασθεί και βρίσκεται σε θέση να καλύψει τις ανάγκες της ομιλίας μας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σας συγχωρούμε για τον πανικό, τις άστοχες και ψευδείς δηλώσεις και σας περιμένουμε στην ομιλία μας.

Ελένη Παπακωνσταντίνου – Ρουμελιώτη
Επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ